Смарт промоция на термопомпи и хибридни термопомпи

Купи термопомпа IMMERGAS в периода 01.11 – 15.12.2023 и вземи подарък, интелигентна домашна система за подово отопление – Homematic IP!

Промоционалната кампания обхваща уреди от 6 до 16 kW и е валидна съгласно описаните Общи условия в тази брошура, и публикувани на сайта amaxgas.com за покупка на термопомпа или хибридна термопомпа IMMERGAS, налични на склад или авансово предплатени в периода 01.11 – 15.12.2023 г.

Подарък интелигентна домашна система за подово отопление: Homematic за 6 или 10 зони при покупката на уред. За модели до 9 kW – получавате комплект за 6 зони, които включва(1бр. точка за достъп HmIP-HAP, 3бр. безжичен контролер,1бр. термостат HmIP-WTH2 и 1бр. превключващ контролер 2 канала HmIP-WHS2). За модели от 12kW до 16 kW – получавате комплект за 6 зони, които включва(1бр. топчка за достъп HmIP-HAP, 4бр. безжичен контролер,1бр. термостат HmIP-WTH2 и 1бр. превключващ контролер 2 канала HmIP-WHS2).

Точка за достъп

• Иновативният IP радио протокол комуникира изключително енергийно ефективно с честота 868 MHz.
• Точката за достъп е свързана с интернет и всички функции са достъпни чрез безплатното приложение.
• Здрав и висококачествен дизайн.

Стенен термостат

• Измерване на зададената и действителната температура, както и на влажността.
• Ръчно настройване на зададената температура (точно до 0.5 ° C)
• Гъвкава и лесна инсталация приложение.

Контролер за 6/10 зони

• Подходящ за отопление и охлаждане.
• Индивидуално регулиране наИндивидуално регулиране на температурата стая по стая.температурата стая по стая.
• Избягвате окабеляване и иматеИзбягвате окабеляване и имате надеждна безжична технология 868.3надеждна безжична технология 868.3 MHz / 869.525 MHz.MHz / 869.525 MHz.

Превключващ контролер – 2 канала

• Превключване на отоплителни помпи, циркулационни помпи, котли, електрически нагреватели и други електрически товари с максимална изходна мощност от 3680 W.
• Контролер с 230 V захранване

Какво представлява хибридната термопомпа?

Хибридните системи са предназначени да предоставят лесен монтаж на комбинирани системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода в жилища, в които се иска използване на два типа енергийни източника – традиционни и възобновяеми в съответствие с европейските норми за намаляване на консумацията на енергия. Предварително подготвена за свързане със слънчева топлинна енергия, хибридната система може да намали пространството за монтаж и да предостави решения за апартаменти и еднофамилни къщи.

Хибридните системи съчетават поне два различни енергийни източника – единият от които е възобновяем – и се контролира от една интелигентна система за управление, идентифицираща винаги термопомпата като основен генератор на енергия в режим за отопление и БГВ. След това се прилагат правила за активиране на котела, който се счита за спомагателен източник на интеграция като алтернатива на термопомпата. Eфeĸтът oт cъчeтaниeтo нa двaтa изтoчниĸa пpи xибpиднaтa cиcтeмa e aвтoнoмнaтa й оценка, в зaвиcимocт oт външнитe aтмocфepни ycлoвия, ĸaĸтo и oт нyждитe нa инcтaлaциятa и нa потребителя, в ĸoй oт peжимитe e пo- блaгoпpиятнo дa paбoти – изпoлзвaйĸи гaзoвия cи мoдyл или тepмoпoмпeния aгpeгaт, понижавайки консумацията с до 40%.

Подарък – Интелигентна домашна система за подово отопление Homematic IP.

Винаги правилната температура под краката ви.

Системата за подово отопление на Homematic IP е модерно и удобно решение, което ви позволява да контролирате топлината във вашия дом с лекота. С този контролер, вие можете да настроите температурата в различните стаи точно както желаете, като използвате приложение на вашия смартфон или таблет. Това означава, че винаги ще имате топли подове и уютна атмосфера у дома, без да се налага да се притеснявате за високи сметки за електричество.

Какви термопомпи и хибридни термопомпи IMMERGAS включва промоцията?

Magis Combo V2

MAGIS COMBO V2 е хибридна термопомпа за отопление, охлаждане и производство на БГВ, с интегриран във вътрешното тяло газов кондензен блок, проектиран да покрие и най-високите натоварвания, поради различните мощности, в които моделът се предлага. Хибридната термопомпа Magis Combo V2 е налична в еднофазна версия за моделите 4, 6 и 9 kW (с хладилен агент R32) и в еднофазни и трифазни версии за модели с мощност 12, 14 и 16 kW (с хладилен агент R410A).

Благодарение на своята висока енергийна ефективност, Magis Combo V2 позволява значителни спестявания на енергия. Със своите компактни размери хибридната термопомпа е особено подходяща за нови жилища, изградени съгласно високите критерии за изолация и е отлично решение при подмяна на стари котли на средно и високотемпературни системи, като работната температура за отопление може да достигне до 80°C.

Системата има две версии:

MAGIS COMBO V2 (проточна версия) Производство на битова гореща вода чрез газовия модул. Опционално е възможно после-дователното свързване на предварително подгрята вода от външен обемен бойлер, което прави възможно да добавите слънчева енергия за производството на БГВ. Термосензора за соларна интеграция е опция.

MAGIS COMBO PLUS V2 (версия за външен обемен бойлер)
В този модел за производството на битова гореща вода е необходимо комбиниране с обемен бойлер (опция), за да бъде задоволено голямо потребление на БГВ. Производството на топла санитарна вода се осъществява приоритетно от термопомпата, а при неблагоприятни външни условия от газовия модул. При този тип устройство в зимен/летен режим е възможно едновреенното производство на БГВ и отопление/охлаждане.

TRIO PACH HYBRID, TRIO PACK ELECTRIC

Цялостно решение с хибридна термопомпа или сплит термопомпа в инсталационно табло или в инсталационно табло за вграждане в стена
за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода

TRIO PACK HYBRID е новата система “всичко в едно”, която обединява всички необходими компоненти за създаване на системи за отопление, охлаждане и производство на БГВ, по най-гъвкавия и оптимизиран начин. Характеризира се с лекота на инсталиране, икономичност и ефективност, отговаряйки на ErP директивите и проектните нужди на нови жилищни сгради с висок клас на енергийна ефективност и изискванията за използване на възобновяеми енергийни източници.

Гамата от уреди TRIO PACK е оcобено подходящо решение, което cпеcтява жилищно проcтранcтво и предлаrа rъвкавоcт при монтажа – като cвободно cтояща cиcтема, компактно cъбрана в инcталационно табло или cиcтема в инcталационно табло за вrраждане в cтена.

TRIO PACK HYBRID cе предлага в 3 paзлични кoмплeктa c мощноcт от 4, 6 и 9 kW.

TRIO PACK ELECTRIC cе предлага в 3 различни комплекта c мощноcт от 4, 6 и 9 kW.

3D Изображение, илюстриращо високотехнологична термопомпена система Immergas от Амакс Газ

СИСТЕМИ С ТЕРМОПОМПА

Строгите норми за новото жилищно строителство и вълната от реновации, подтикват към ултрасъвременни форми за климатизация. Новата гама термопомпи на Immergas е разработена за ползване самостоятелно или изграждане на интегрирани хибридни системи, които използват възобновяема енергия, предлагайки по-голям комфорт, намалено потребление и минимално въздействие върху околната среда. С термопомпите въздух-вода, съчетани с термосолари или фотоволтаични панели, въздействието върху околната среда се свежда до минимум.

Термопомпите въздух-вода на Immergas могат да бъдат използвани също и в рамките на интегрирана система (например: котел – термосолар – термопомпа), предлагайки решения, които позволяват постигане на максимални ползи от различните системи за производство на енергия. За правилната работа на цялата инсталация, Immergas предлага комплект за интелигентно управление на системата, който ще определи найцелесъобразния източник на енергия към конкретния момент и да избере кой уред да бъде активиран.

Термопомпите Immergas се предлагат в модели сплит (външно и вътрешно тяло), моноблок (едно външно тяло), както и цялостни решения „всичко в едно“. Независимо от избора ви, термопомпените системи Immergas ще ви осигурят отопление, охлаждане и битова гореща вода – за енергийно ефективен дом през всеки сезон.

MAGIS M

Реверсивна моноблок термопомпа
за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода.

Гамата термопомпи моноблок на Immergas е разработена за ползване самостоятелно или изграждане на интегрирани или каскадни системи, които използват възобновяема енергия, предлагайки по-голям комфорт, намалено енергийно потребление и минимално въздействие върху околната среда.

MAGIS М е са инверторни моноблок термопомпи въздух/вода, които са проектирани да отговарят на нуждите на новите жилищни сгради с висок клас на енергийна ефективност. Термопомпите Magis M се предлагат в 19 версии, като включват 9 монофазни модела от 4, 6, 8, 12, 14 и 16 kW и 10 трифазни модела от 12, 14, 16, 18, 22, 26 и 30 kW. В допълнение към основните модели са налични такива с вграден интеграционен нагревател. Серията е заредена с хладилен агент R32, който осигурява по-добра производителност при ниски температури и по-висок коефциент на топлоотдаване, което води до висока енергийна ефективност.

Всички модели могат да работят самостоятелно или съвместно със системен контролер в интегрирана система. Гамата моноблок термопомпи MAGIS M се характеризира със значителното подобрение в енергийните характеристики (относно SCOP и SEER):

Максимално разполагаем енергиен клас A+++ при нискотемпературни системи (за всички модели до 26 kW);
Максимална работна температура при отопление 65 °C (за моделите до 16 kW) или 60 °C (за моделите над 16 kW)

MAGIS PRO

Реверсивна сплит термопомпа
за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода

Гамата термопомпи на Immergas е разработена за изграждане на интегрирани или хибридни системи, които използват възобновяема енергия, предлагайки по-голям комфорт, намалено потребление и вредни емисии, съгласно новите изисквания.

Термопомпа Magis Pro V2 от Имергаз – Чиста и сигурна енергия за отопление, охлаждане и БГВ

С добавянето на фотоволтаични панели, полезни преди всичко за инсталациите само с термопомпа, се постигат още по-големи предимства. Поради това всички продукти на Immergas са подготвени за свързване с фотоволтична система и оползотворяват по-най добрия начин слънчевата енергия – както при отопление, така и при охлаждане (при сплит и моноблок версиите) и при обемните бойлери, които произвеждат само битова гореща вода.

MAGIS PRO V2 е нова гама инверторни сплит термопомпи въздух/вода от Immergas, които са проектирани да отговарят на нуждите на новите жилищни сгради с висок клас на енергийна ефективност, наличието на външно тяло и отделен вътрешен хидравличен модул, ги прави лесни за интегриране в жилищното пространство. Термопомпите Magis Pro V2, се предлагат в  монофазни модели с мощности от 4, 6 и 9 kW и хладилен агент R32, както и в монофазни и трифазни версии с мощности от 12, 14 и 16 kW и хладилен агент R410.

MAGIS  HERCULES PRO
MAGIS HERCULES PRO MINI

Cвoбoднo cтoящa cплит тepмoпoмпa c вгpaдeн нepъждaeм бoйлep зa БΓB
за отопление, охлаждане и производcтво на битова гореща вода

Гамата MAGIS HERCULES PRO/MINI се състои от уреди, наречени „всичко в едно“, тъй като свободно стоящото вътрешно тяло съдържа всички компоненти, необходими за създаването на многозонови системи за отопление и охлаждане. Вграденият неръждаем водосъсържател за БГВ с вместимост от 235/180 литра ще осигури максимален комфорт в средни и големи жилища, като вили или еднофамилни къщи.

НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ: ЗА НОВИ ЖИЛИЩА И РЕКОНСТРУКЦИИ

Bиcокоефективни термопомпи от 4 до 16 kW, cа идеалното решение за получаване на най-виcоките енергийни клаcове в нови жилищни cгради или при оcновни ремонти, дори когато външните температури могат да бъдат оcобено ниcки.

„BCИЧKO B EДHO“ 3A УΛECHЯBAHE HA ИHCTAΛAЦИЯTA

MAGIS HERCULES PRO и MAGIS HERCULES PRO MINI cа “вcичко в едно”, защото cъчетават в един корпуc 235-литров или 180-литров бойлер за битова rореща вода, окомплектовани c електричеcки нагревател 2,3 kW за битова гореща вода и инерционен акумулатор за правилното функциониране на термопомпения агрегат.

MAKCИMAΛHИ ИKOHOMИИ  C  ФOTOBOΛTAИЧHA CИCTEMA

Цялата гама е проектирана да cе комбинира по най-ефективния начин c фотоволтаични cиcтеми за получаване на битова гореща вода, отопление и охлашдане c безплатната енергия на cлънцето.

Общи условия на кампанията

1. Предварителни разпоредби

Описаните по-долу условия на промоционалната кампания “Есенна промоция: Купи термопомпа или хибридна термопомпа IMMERGAS” и получи система за подово отопление Homematic, всеки от тях обхващат информация, касаеща процедурата по правилата и организация на кампанията, както и взаимните права и задължения на Организатора и Участниците в нея. (“Условия на Промоцията”)
Кампанията се организира от Амакс Газ ООД, със седалище и адрес на управление гр. София, п.к. 1261, с. Мрамор, ул. “Васил Левски” 148, (по-долу наричан също “Организатор”).
Участниците могат да са клиенти на Организатора, които са изпълнили условията за участие в Промоцията и стават участници в нев (по-нататък наричани “Участници в Промоцията”).

2. Предмет на Промоцията и общи условия за прилагане на Промоцията

Предментът на Промоцията е възможността, предоставена на Участника в Промоцията, съгласно условията, посочени в Общите условия на Промоцията, при покупка на термопомпа или хибридна термопомпа IMMERGAS да получи подарък подово отопление Homematic.
Промоцията важи за следните модели уреди IMMERGAS, закупени чрез оторизираната търговска мрежа на Амакс Газ ООД, които са налични на склад или авансово предплатени, единствено в периода на промоцията:- Magis Pro V2
– Magis Pro V2 T
– Magis M
– Magis M T
– Magis M EH
– Magis M T EH
– Magis Hercules Pro MINI
– Magis Hercules Pro
– Magis Hercules Pro T
– Trio Pack Electric
– Magis Combo V2
– Magis Combo V2 T
– Magis Combo PLUS V2
– Magis Combo PLUS V2 T
– Trio Pack Hybrid
Период на провеждане на промоцията: от 01.11.2023 до 15.12.2023 или до изчерпване на предвидените за Промоцията количества, което настъпи първо.
Участието в Промоцията е доброволно и е обвързано с покупка на термопомпа или хибридна термопомпа с марка IMMERGAS за посочения период на кампанията и съгласно посочените модели уреди, за които важи Промоцията.
Подарък интелигентна домашна система за подово отопление: Homematic за 6 или 10 зони при покупката на уред. За модели до 9 kW – получавате комплект за 6 зони, които включва(1бр. точка за достъп HmIP-HAP, 3бр. безжичен контролер,1бр. термостат HmIP-WTH2 и 1бр. превключващ контролер 2 канала HmIP-WHS2). За модели от 12kW до 16 kW – получавате комплект за 6 зони, които включва(1бр. топчка за достъп HmIP-HAP, 4бр. безжичен контролер,1бр. термостат HmIP-WTH2 и 1бр. превключващ контролер 2 канала HmIP-WHS2).
Промоцията се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие на всички потребители с местоживеене в България на възраст над 18 години.
Промоционалната кампания не може да се комбинира с други промоции, отстъпки, намаления, промоционални кампании или специални оферти, които са в сила, освен ако в условията на промоцията, отстъпката, намаленията, промоционалните кампании е записано друго.
Предметът на тази Промоция не предвижда изплащането на парични суми или замяна в каквато и да е друга парична форма, както и не се прехвърля.
По време на Промоцията всеки Участник в нея може да участва многократно, при условие че е изпълнил условията, посочени в Общите условия на Промоцията.
По време на Промоцията, списъкът с Продукти участващи в Промоцията може да търпи промяна.

3. Заключителни разпоредби

Участието в Промоцията означава приемане на Общите условия на Промоцията.
Общите условия на Промоцията са публично достъпни на адрес: https://amaxgas.com/promotions/smart-promo
Организаторът си запазва правото да променя условията на Промоцията в строго определени случаи като:

а) промяна в законовите разпоредби, определящи условията, правилата и организацията на Промоцията, засягащи взаимните права и задължения на Организатора и Участниците в Промоцията;

б) промяна в провеждането на Промоцията поради технически или технологически причини;

в) промяна в начина на изпълняването на услугата поради технически или технологически причини;

г) промяна в обхвата или в предоставянето на предлаганите услуги, за които се отнасят разпоредбите на Общите условия, чрез въвеждане на нови такива, промяна или преустановяване от страна на Организатора на вече съществуващи функции или услуги, свързани с Общите условия.

В случай на промяна в Общите условия на Промоцията, Организаторът ще предостави единен текст с Условията на промоцията, които ще бъдат побликувани на следния Интернет адрес: https://amaxgas.com/promotions/smart-promo
Промените в Условия на Промоцията влизат в сила от момента на публикуването им на посочения по-горе интернет адрес.
Организаторът има неотменимото право да прекрати промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 3, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Общите разпоредби или форсмажорни обстоятелства.
Всички участници поемат на своя отговорност всички разходи, които са възникнали поради участието им в промоцията.
Организаторът не носи отговорност за загуби, травми, повреди ли вреди, нанесени на имущество или на участника по време на участието му в настоящата промоция.
Организаторът не носи отговорност за прекратяване на промоцията или за неполучени награди поради форсмажорни обстоятелства.
Участия, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с промоцията, обидно или дискриминационно. В тези случаи решението на Организатора ще бъде окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.