Без категория

Immergas представя: VICTRIX ZEUS – кондензен газов котел с вграден 45-литров обемен бойлер за максимален комфорт на всички у дома

Immergas представя: VICTRIX ZEUS - кондензен газов котел с вграден 45-литров обемен бойлер

Газови котли VICTRIX ZEUS са с вграден обемен бойлер от неръждаема стомана за оптимален комфорт от битова гореща вода. Със своите компактни размери и елегантен дизайн, котелът е подходящ за монтаж в закрити помещения, като може да се монтира и на открито в частично защитени места, например под стреха на балкон.

Създаден в две версии с топлинна мощност от 25 kW и 32 kWVictrix Zeus е проектиран за нови инсталации, но със стандартни присъединителни връзки, като предишните модели, за да се улесни работата на инсталаторите при подмяна на стари котли. В допълнение, кондензационният модул от неръждаема стомана намалява риска от запушване, а циркулационната помпа с ниска консумация позволява значителни икономии на енергия.

Висока производителност и последователно намаляване на разхода на газ се постигат благодарение на електронната платка, която модулира мощността на котела до 17%.

Газови котли VICTRIX ZEUS, съчетават енергоспестимост, технология и отлична производителност. Световно качество и надежност от IMMERGAS!

Газови котли VICTRIX ZEUS, съчетават енергоспестимост, технология и отлична производителност. Световно качество и надежност от IMMERGAS!

Серията газови котли VICTRIX ZEUS са сертифицирани по най-високата екологична класификация в Европа (клас 6), благодарение на ниските си емисии на въглероден оксид (CO) и азотни оксиди (NOx). Удобният за потребителя интерфейс с LCD дисплей и копчета, позволяват бърза и лесна настройка и регулиране на котела.

ПРЕДИМСТВА

45-ЛИТРОВ ВГРАДЕН ОБЕМЕН БОЙЛЕР ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

Неръждаемата стомана гарантира, че бойлерът не се влияе от действието на водата, а широкият фланец оптимизира операциите по почистване и поддръжка. Двойната серпентина от неръждаема стомана, намираща се вътре в бойлера, се грижи да осигури бърз топлообмен.

ЕДНОВРЕМЕННО ПОЛЗВАНЕ НА БГВ

Капацитетът на бойлера, съчетан с отличното регулиране на температурата, печели обозначението с *** (три звезди) съгласно EN 13203-1, което означава максимални санитарни характеристики, осигуряващи висок комфорт дори при едновременно използване на битова гореща вода.

Газови котли VICTRIX ZEUS. Световно качество и надежност от IMMERGAS!

Газови котли VICTRIX ZEUS, съчетават енергоспестимост, технология и отлична производителност. Световно качество и надежност от IMMERGAS!

ВКЛЮЧЕН РАЗШИРИТЕЛЕН СЪД ЗА БГВ

КОМПАКТНОСТ

Поради своята компактност и вградения обемен бойлер в тялото на самия газов котел Victrix Zeus няма да отнеме много място от ценната жилищна площ. Той може лесно да се монтира в избрано помещение у дома, както и да замени стария газов котел.

ВИСОКИ ХИДРАВЛИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ

Кондензният модул на газови котли VICTRIX ZEUS е направен с еднотръбна серпентина от неръждаема стомана за устойчивост във времето, а намаленият брой на заварени съединения води до намален риск от течове. Единичната серпентина без стеснение, осигурява перфектно балансиран хидравличен поток, значително намалявайки загубите от налягане. Вътрешната част е широка, за да лимитира отлаганията и да намали риска от запушване. Това е и една от причините газовите котли Victrix Zeus да бъде идеално решение при подмяна на стария газов уред.

Immergas представя: VICTRIX ZEUS - кондензен газов котел с вграден 45-литров обемен бойлер

Газови котли VICTRIX ZEUS, съчетават енергоспестимост, технология и отлична производителност. Световно качество и надежност от IMMERGAS!

ЦИРКУЛАЦИОННА ПОМПА КЛАС “А”

В сравнение с традиционните помпи, циркулационната помпа на газов котел Victrix Zeus е с ниска консумация и позволява значителни спестявания на енергия. Наличието на две температурни сонди за подаване и връщане, осигуряват постоянно модулиращи работни условия, според изискванията на системата, като по този начин се повишава сезонната ефективност. Циркулационната помпа може да бъде настроена в следните режими на работа: Постоянно Δt, Пропорционален Напор или Константна Скорост.

ЕЛЕКТРОНЕН КОНТРОЛ ЗА ВЪЗДУХ / ГАЗ

Електронният газов клапан позволява контрол на въздуха / газа, посредством многофункционален електрод, разположен вътре в горивната камера; електронната платка сама адаптира горивните параметри, в случай на промени в плътността на въздуха или горивото. Друга важна характеристика е, че не е необходимо смяна на дюзите при смяна на газ (метан / пропан-бутан): просто трябва да се направят корекции в софтуера на електронната платка.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАТЕРИСТИКИ

o  Топлинна мощност от 25  и 32 kW

o  Висока ефективност и ниски емисии, благодарение на кондензната технология

o  Кондензен модул от неръждаема стомана

o  Вграден неръждаем обемен бойлер с обем от 45 литра

o  Непрекъснат адаптивен горивен контрол на газа чрез електронен газов вентил, детекторен електрод и вентилатор;

o  Електронна помпа с ниска консумация и PWM контрол, избор на константна стойност на Δt от 5 до 25°C;

o  Модулационен диапазон на мощността от  17 до 100%

o  Контролен панел с удобен цифров дисплей и традиционни бутони

o  Регулируем байпас за отоплителния кръг

o  Комплект хидравлични връзки – опция

o  Оптимална сезонна ефективност благодарение на терморегулационните опции като CARV2 и външна температурна сонда

o  Стандартна антизамръзваща система до – 0 °C

o  Онлайн управление и контрол с Web комуникатор DOMINUS – опция

Газови котли VICTRIX ZEUS с вграден 45-литров обемен бойлер