Без категория

IMMERGAS представя VICTRIX kW TT: серия кондензни газови котли от ново поколение

IMMERGAS представя VICTRIX kW TT: серия кондензни газови котли от ново поколение

Италианският лидер в кондензната технология – вече и с решение за съвместимост към всяка инсталация

Гъвкавостта при инсталирането на кондензните котли бележи нов успех с иновативната продуктова гама Victrix kW TT от IMMERGAS. Италианската компания отново затвърди своето лидерство в тази област, предлагайки продукти за адаптивен монтаж във всяко пространство, с които да улеснят работата на инсталатори, проектанти и други професионалисти в индустрията.

IMMERGAS представя VICTRIX kW TT: серия кондензни газови котли от ново поколение, AmaxGas

Основен аспект е изключителната компактност на този модел, характеризиращ се с едва 25 см дълбочина, идеален за всеки тип инсталация. Това позволява:

✓       монтаж в закрито помещение

✓       монтаж в частично защитена зона – на тераса или балкон;

✓       монтаж изцяло на открито, чрез специалния покривен комплект;

✓       монтаж с вграждене в стена – чрез специално разработеното инсталационно табло OMNI CONTAINER

✓       монтаж в табло SOLAR CONTAINER или DOMUS CONTAINER, съвместими с интеграционни системи TRIO за термопомпени агрегати и соларни инсталации.

Със своята широка приложимост и функционалност, Victrix kW TT увеличава възможностите за изграждане на инсталации, съгласно новите Европейски Директиви, които от своя страна са изцяло ориентирани към кондензните технологии, водещи до намаляване на замърсяването и увеличаване на енергийната ефективност.

 

      Гамата кондензни котли VICTRIX kW TT представлява най-доброто от технологията с марка IMMERGAS, което гарантира изключителна надеждност и безкомпромисно качество, благодарение на вложените значими нововъведения:

✓       циркулационна помпа с ниска консумация, управлявана чрез PWM контрол от електронната платка на котела, за да се поддържа константно ∆Т в диапазона от 5 до 25°C към отоплителната инсталация;

            ✓       специално разработен кондензен модул, който предоставя по-голяма възможност за използване на напора на циркулационната помпа към вътрешната инсталация и нисък риск от запушване на кондензния модул;

IMMERGAS представя VICTRIX kW TT: серия кондензни газови котли от ново поколение, AmaxGas

IMMERGAS представя VICTRIX kW TT: серия кондензни газови котли от ново поколение, AmaxGas

       широк модулaционен диапазон, благодарение на електронната платка, която регулира от 12% до 100% от мощността по време на отоплителната фаза на котела. Постоянен адаптивен електронен контрол на горивния процес, с мигновена корекция на количествата на газ и въздух за гарантиране на оптимален горивен процес;

✓       намалено време за подготовка на уреда при първоначалното му стартиране след инсталиране, гарантирано от системата за електронно адаптиране според съпротивлението на изградената димоотводна система;

IMMERGAS представя VICTRIX kW TT: серия кондензни газови котли от ново поколение, AmaxGas

VICTRIX kW TT се предлага в две комбинирани проточни версии за отопление и производство на БГВ, с мощност от 28 kW и 35 kW. Трите модела на VICTRIX kW TT PLUS (12, 24 и 32 kW) са само за отопление и са подготвени за комбиниране с външен обемен бойлер с различен капацитет.

Защо кондензен газов котел IMMERGAS?

Надеждност, безкомпромисно качество и непрекъснат стремеж към иновация – това е гаранцията, която седи зад повече от 6 милиона продадени котли IMMERGAS.

Произведени в Италия, с 50-годишна традиция, газовите котли IMMERGAS са предпочитаният избор на милиони семейства по света. Доверието в IMMERGAS издържа теста на времето, защото компанията винаги е инвестирала в качествения контрол, безопасността и същевременно – опазването на околната среда. Това поставя IMMERGAS на лидерска позиция в областта на уредите за газификация, като компания, която се грижи за своите клиенти отвъд границите на обикновения комфорт у дома.

Кондензен Газов Котел IMMERGAS е гарант за:

• Икономично, безопасно и чисто отопление по всяко време на годината

• Висока ефективност и ниска консумация

• Лесен и бърз монтаж

• Надежден следгаранционен сервиз и поддръжка от висококвалифицирани специалист

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И СЕРВИЗ

IMMERGAS представя VICTRIX kW TT: серия кондензни газови котли от ново поколение, AmaxGas

Амакс Газ

1261 Мрамор, София-град

ул. „Васил Левски“ 148

тел.: 02 902 46 71

имейл: info@amaxgas.com

www.amaxgas.com