Без категория

Амакс Газ отпразнува своя 20-ти юбилей

Амакс Газ отпразнува своя 20-ти юбилей

Амакс Газ отпразнува своя 20-ти юбилей, AmaxGas

На 6 ноември, 2019 година на тържествен коктейл в столичната галерия „Оборище 5“, Амакс Газ отпразнува 20 години от създаването си. Специалната вечер беше отбелязана и с представянето на новото лого на компанията, символизиращо стремежа й към осигуряването на оптималното усещане за комфорт и „перфектния температурен баланс“.

Амакс Газ отпразнува своя 20-ти юбилей, AmaxGas

Управителят на Амакс Газ – инж. Любомир Хаджийски поднесе своята признателност към колектива и всички партньори, като сподели мисията, заложена в сърцето на компанията: „Това се случи преди 20 години, с една идея за нещо по-добро, нещо по-добро, свързано с живота на българите. Всъщност ние желаеем всеки един от нас да се чувства европеец, затова залагаме на (…) най-добрата технология. Днес Амакс не предлага уреди. Амакс Газ се стреми да предложи на нашия пазар технически решения за по-добър живот, за по-зелен живот, както за нас, така и за нашите деца.“

Специално, за да почете повода, пристигна президентът на IMMERGAS Италия – Алфредо Амадей, който също изказа своята благодарност за доверието към Амакс Газ и марката Immergas в България.

Амакс Газ отпразнува своя 20-ти юбилей, AmaxGas
От ляво надясно: Алфредо Амадей, президент на Immergas и Любомир Хаджийски, управител на Амакс Газ

Амакс Газ отпразнува своя 20-ти юбилей, AmaxGas
Изненадата на вечерта беше специално подготвено емоционално видео от екипа на Амакс Газ за г-н Хаджийски, което „разказа“ 20-годишната история на компанията, както и визията, мисията и целите, които екипът й споделят днес и в бъдеще.

Сред гостите на празника присъстваха още г-жа Роза Кузмано – главен секретар на Италианската търговска камара в България, представители на Италианското посолство в София, г-н Пламен Павлов  – председател на Българска Газова Асоциация, ръководният екип на ПГТЕ „Хенри Форд“, партньори и чуждестранни гости.

Амакс Газ отпразнува своя 20-ти юбилей, AmaxGas

За Амакс Газ

Основана през 1999 година, Амакс Газ е част Immerfin Group – собственик на Immergas –  най-големият производител на газови котли в Италия и лидер в световен мащаб, обхващайки  мрежа от 50 страни в Европа, Русия, Китай, Австралия, Нова Зеландия, Северна Африка, Близкия Изток и Южна Америка, и продажби от над 7 000 000 газови котли.

Амакс Газ предоставя иновативни, ефективни и икономични решения за климатичен комфорт, както за дома, така и за индустрията. В лицето на Immergas, компанията се превръща в един от лидерите в  България за термотехника, газови инсталации, газови котли, термопомпи и хибридни системи.

Амакс Газ също е официален представител и оторизиран сервиз на газови конвектори и камини Italkero, топловъздушни газови апарати за индустриални и аграрни приложения Winterwarm, керамични и тръбни инфрачервени отоплители Alke, битови и индустриални газдетекторни системи Geca, газови регулатори и стабилизатори на Pietro Fiorentini, газова и индустриална спирателна арматура на Enolgas, системи за колективно и каскадно димоотвеждане Convesa.