Без категория

АМАКС ГАЗ отпразнува 20 000 продадени котела IMMERGAS

АМАКС ГАЗ отпразнува 20 000 продадени котела IMMERGAS

АМАКС ГАЗ сподели радостта от специалния повод с много подаръци. Късметлията Димитър Димитров от град Добрич, който закупи 20 000-я газов котел IMMERGAS в България, получи 20 платени месечни сметки за газ, 20 месеца удължена гаранция, аксесоари и безплатно техническо обслужване на уреда на стойност 2000 лева.

Наградите бяха връчени от управителя на АМАКС ГАЗ – инж. Любомир Хаджийски, който лично поздрави печелившия, като му благодари за доверието, оказано на компанията и му пожела спокойствие, уют и топлина през цялата година. Изненаданият Димитър Димитров не скри своята радост и сърдечно благодари за жеста, направен от компанията. Той закупил своя газов котел VICTRIX Tera 28 1 на газоразпределителната мрежа на „АРЕСГАЗ ЕАД“, от магазин „Дуков – Красимир Дуков“ ЕТ в град Добрич, за да се отоплява по-икономично и ефективно през зимата.

 „Надежност, безкомпромисно качество и непрекъснат стремеж към иновация – това е гаранцията, което седи зад повече от 6 милиона продадени котли IMMERGAS в цял свят. Ние се гордеем, че вече 20 години успешно продължаваме традицията и тук, като влизаме в сърцата и домовете на хиляди български семейства, за да споделим топлината на IMMERGAS.” – каза инж. Хаджийски

АМАКС ГАЗ отпразнува 20 000 продадени котела IMMERGAS, AmaxGas

от ляво надясно: Щастливото семейство Силвия и Димитър Димитрови и инж. Любомир Хаджийски

С продадените 20 000 газови котела IMMERGAS от над 200 модела и с пазарен дял повече от 20%, АМАКС ГАЗ за пореден път затвърждава своята лидерска позиция в областта на газификацията. Като компания, фокусирана върху непрекъснатото въвеждане на нови продукти на българския пазар за подобряване на енергийната ефективност и намаляване на замърсяването на околната среда, АМАКС ГАЗ предоставя на своите клиенти обширна гама от битови и индустриални решения за газификация и комфортна среда, с необходимата отговорност, професионално ниво на сервизна дейност и гаранция за висока ефективност.

За Victrix TERA

Линията се предлага в две комбинирани версии – 28 и 32 kW, както и 24 kW версия само за отопление, за комбиниране с обемни БГВ бойлери с различна вместимост. Цялата гама е оборудвана с кондензен модул, включващ серпентина от неръждаем стомана, проектирана да отговаря на най-новите изисквания на Европейските Директиви за използване на енергията и разполагат с пълно предварително смесване за по-ефективно спестяване на газ.

Kотлите Victrix TERA са сертифицирани с Клас 6, най-високата екологична класификация в Европа, благодарение на нискате им емисии на азотни окиси (NOx).

АМАКС ГАЗ отпразнува 20 000 продадени котела IMMERGAS, AmaxGasАМАКС ГАЗ отпразнува 20 000 продадени котела IMMERGAS, AmaxGasКомпактните им размери ги правят удобни за инсталиране и лесни за адаптирането им в нови инсталации, както и за замяна на съществуващи котли в сгради и в частично защитени зони на открити пространства.

Управлението е опростено, показанията на LCD дисплея са интуитивни, а бутоните за настройка и управление са разбираеми и с тях се работи лесно и бързо.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ VICTRIX TERA 28 1

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ VICTRIX TERA 32 1