Без категория

АМАКС ГАЗ отпразнува 20 000 продадени котела IMMERGAS

АМАКС ГАЗ отпразнува 20 000 продадени котела IMMERGAS

АМАКС ГАЗ сподели радостта от специалния повод с много подаръци. Късметлията Димитър Димитров от град Добрич, който закупи 20 000-я газов котел IMMERGAS в България, получи 20 платени месечни сметки за газ, 20 месеца удължена гаранция, аксесоари и безплатно техническо обслужване на уреда на стойност 2000 лева.

Наградите бяха връчени от управителя на АМАКС ГАЗ – инж. Любомир Хаджийски, който лично поздрави печелившия, като му благодари за доверието, оказано на компанията и му пожела спокойствие, уют и топлина през цялата година. Изненаданият Димитър Димитров не скри своята радост и сърдечно благодари за жеста, направен от компанията. Той закупил своя газов котел VICTRIX Tera 28 1 на газоразпределителната мрежа на „АРЕСГАЗ ЕАД“, от магазин „Дуков – Красимир Дуков“ ЕТ в град Добрич, за да се отоплява по-икономично и ефективно през зимата.

 „Надежност, безкомпромисно качество и непрекъснат стремеж към иновация – това е гаранцията, което седи зад повече от 6 милиона продадени котли IMMERGAS в цял свят. Ние се гордеем, че вече 20 години успешно продължаваме традицията и тук, като влизаме в сърцата и домовете на хиляди български семейства, за да споделим топлината на IMMERGAS.” – каза инж. Хаджийски

от ляво надясно: Щастливото семейство Силвия и Димитър Димитрови и инж. Любомир Хаджийски

С продадените 20 000 газови котела IMMERGAS от над 200 модела и с пазарен дял повече от 20%, АМАКС ГАЗ за пореден път затвърждава своята лидерска позиция в областта на газификацията. Като компания, фокусирана върху непрекъснатото въвеждане на нови продукти на българския пазар за подобряване на енергийната ефективност и намаляване на замърсяването на околната среда, АМАКС ГАЗ предоставя на своите клиенти обширна гама от битови и индустриални решения за газификация и комфортна среда, с необходимата отговорност, професионално ниво на сервизна дейност и гаранция за висока ефективност.

За Victrix TERA

Линията се предлага в две комбинирани версии – 28 и 32 kW, както и 24 kW версия само за отопление, за комбиниране с обемни БГВ бойлери с различна вместимост. Цялата гама е оборудвана с кондензен модул, включващ серпентина от неръждаем стомана, проектирана да отговаря на най-новите изисквания на Европейските Директиви за използване на енергията и разполагат с пълно предварително смесване за по-ефективно спестяване на газ.

Kотлите Victrix TERA са сертифицирани с Клас 6, най-високата екологична класификация в Европа, благодарение на нискате им емисии на азотни окиси (NOx).

Компактните им размери ги правят удобни за инсталиране и лесни за адаптирането им в нови инсталации, както и за замяна на съществуващи котли в сгради и в частично защитени зони на открити пространства.

Управлението е опростено, показанията на LCD дисплея са интуитивни, а бутоните за настройка и управление са разбираеми и с тях се работи лесно и бързо.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ VICTRIX TERA 28 1

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ VICTRIX TERA 32 1