MAGIS COMBO 8

Хибриден комбиниран кондензен котел с термопомпен инвенторен агрегат за отопление, охлаждане и БГВ

Erp_7_Erp_8_new.png

Продуктовият код се отнася за котел работещ с природен газ.

3.027235

*Гаранцията и прилежащите условия към нея важат само за уреди, закупени чрез дистрибуторската мрежа на Амакс газ на територията на Република България.

MAGIS COMBO - Термопомпа и кондензация: интелигентността и ефективността на хибридите.

MAGIS COMBO е хибридна термопомпа, която топли, охлажда и подгрява БГВ с интегрираният кондензен блок, проектиран да покрие и най-високите натоварвания. Външното кондензационно тяло е в 3 монофазни версии: 5, 8 and 10 kW. Вътрешният блок е оборудван  с кондензен топлогенератор (27 kW за подгрев на БГВ и 24 kW за отопление) и вграден хидро модул, който управлява обмена на енергия между хладилната система и водния кръг.

victrix-maior-28-tt-1-erp-victrix-second

Компактен, енергийно ефективен и перфектен за всеки нов дом

MAGIS COMBO е компактен и, в сравнение с кондензните котли, позволява сериозни спестявания на енергия, благодарение на своята висока енергийна ефективност. Той е особено подходящ за нови жилища, изградени съгласно високите критерии за изолация и е отлично решение при подмяна на стари котли на средно и високо-температурни системи, като температурата му за отопление може да достигне до 80 °C.

MAGIS COMBO (версия комби – с два водни кръга)

Свързването в паралел с отделен бойлер прави възможно да добавите слънчева енергия за подгряването на битова гореща вода. Комплектът със соларният термо сензор е опция.

Идеален за комбиниране с фотоволтаични системи

Основни характеристики на вътрешния блок:

 • Топлообменник R410A /вода с 48 пластини.е
 • Кондензен модул от неръждаема стомана.
 • Разширителен съд 10 литра.
 • Флусостат, който активира термопомпата само ако скоростта на водния поток, е достатъчна.
 • Хидравлична група - циркулационна помпа с ниска консумация с напор 7 mН2О за кръга на термопомпата (във версията PLUS може да управлява и режима за подгрев на БГВ).
 • Хидравлична група - циркулационна помпа с ниска консумация с напор 7 mН2О за кръга на вградения кондензен модул.
 • Контролер с подготовка за управление на 2 зони (без Системен контролер), 1 директна и 1 смесена (отопление и охлаждане).
 • Системен контролер (опция) за управление на система с повече зони.
 • Стандартни спирателни кран-филтър ¾" на водния кръг.

За да се гарантират добри резултати при експлоатация на термопомпата се съобразете с приложената таблица за мощност при външна температура. ( Може да я откриете в  ДОКУМЕНТАЦИЯ / бутон „МОЩНОСТ и COP/EER“ )

fourth-img-victrix.jpg
victrix-maior-28-tt-1-erp-victrix-second

Изключително висока ефективност - нисък разход, ниски нива на емисии

Основни характеристики на външно тяло (Audax Pro):
 • Инверторен винтов компресор за всички модели.
 • Зареден с хладилен агент R410A.
 • Спирателни кранове за R410A.
 • Оребрен въздушен топлообменник (с единичен вентилатор).
 • Електронен дроселиращ вентил.
 • 4-пътен вентил за обръщане на цикъла.
 • Обратима функция за отопление и охлаждане.
 • Възможност за монтаж на открито, без защита.

Научете повече за MAGIS COMBO в нашата секция Информирай се

third-img-victrix.jpg
Топлинна мощност, kW котел24,0 C.H. / 27,3 БГВ
Ефективност при макс. мощност, 80-60 ̊C96,20%
Ефективност при макс. мощност, 40-30 ̊C106,80%
Топлинна мощност, kW термопомпа7,71
Охладителна мощност, kW термопомпа5,33
Производство на БГВ (∆t=30 ̊ C)13,3 l/min

* Данните се базират при следните условия:

СредиОтопление ( ̊ C)Охлаждане ( ̊ C)
Т флуид (В/П) - въздух (b.s/b.u.)30/35 - 7/612/7 - 35 (b.s)

* b.s - сух термометър
   b.u. - мокър термоментър

Свързани продукти

Хибриден комбиниран кондензен котел с термопомпен инвенторен агрегат за отопление, охлаждане и БГВПродуктовият код се отнася за котел работещ с природен газ.

Хибриден комбиниран кондензен котел с термопомпен инвенторен агрегат за отопление, охлаждане и БГВПродуктовият код се отнася за котел работещ с природен газ.

Хибриден кондензен котел с термопомпен инвенторен агрегат за отопление, охлаждане и производство на БГВ с външен обемен бойлерПродуктовият код се отнася за котел работещ с природен газ.

Хибриден кондензен котел с термопомпен инвенторен агрегат за отопление, охлаждане и производство на БГВ с външен обемен бойлерПродуктовият код се отнася за котел работещ с природен газ.

Хибриден кондензен котел с термопомпен инвенторен агрегат за отопление, охлаждане и производство на БГВ с външен обемен бойлерПродуктовият код се отнася за котел работещ с природен газ.

Стоящ комбиниран кондензен котел с вграден комбиниран буфер за отопление и БГВ, подготвен за свързване с термопомпи AUDAX TOP ErP

Идеален за нови жилища с необходимост от висок санитарен комфорт.Хидравличен модул за жилища с двузонови инсталации и производство на БГВ (например за подово отопление и радиатори).* Монтажът на магнитен филтър е задължително условие за заверката на гаранционния срок на уреда до 60 месеца.

Идеален за нови жилища с необходимост от висок санитарен комфорт.Хидравличен модул за жилища с еднозонови инсталации и производство на БГВ (например само за подово отопление или само за радиатори).* Монтажът на магнитен филтър е задължително условие за заверката на гаранционния срок на уреда до 60 месеца.

Идеален за нови жилища с необходимост от висок санитарен комфорт.Хидравличен модул за жилища с двузонови инсталации и производство на БГВ (например за подово отопление и радиатори).

Идеален за нови жилища с необходимост от висок санитарен комфорт.Хидравличен модул за жилища с еднозонови инсталации и производство на БГВ (например само за подово отопление или само за радиатори).

Идеален за нови жилища без възможност за използване на газ.Хидравличен модул за жилища с двузонови инсталации и производство на БГВ (например за подово отопление и радиатори).

Идеален за нови жилища без възможност за използване на газ.Хидравличен модул за жилища с еднозонови инсталации и производство на БГВ (например само за подово отопление или само за радиатори).

Идеален за нови жилища без възможност за използване на газ. Хидравличен модул за жилища с двузонови инсталации и производство на БГВ (например за подово отопление и радиатори).

Идеален за нови жилища без възможност за използване на газ. Хидравличен модул за жилища с еднозонови инсталации и производство на БГВ (например само за подово отопление или само за радиатори).

Нагоре