Купи термопомпа или хибридна термопомпа Immergas за периода 17.08 - 31.12.2022 и вземи подарък – 2 броя високостенни вентилаторни конвектори HYDRO!*

Купи термопомпа или хибридна термопомпа Immergas за периода 17.08 - 31.12.2022 и вземи подарък – 2 броя високостенни вентилаторни конвектори HYDRO!* *Виж повече в Условията на кампанията

ШИРОКА ПРИЛОЖИМОСТ

Новите вентилаторни конвектори на Immergas са проектирани по начин, който осигурява ефективност и лесен монтаж във всяка една инсталация, както в нови сгради, така и при дейности за подмяна или повишаване на енергийната ефективност на сградите.

КОМФОРТ ПРЕЗ ВСЕКИ СЕЗОН

Независимо дали е лято или зима, вентилаторните конвектори Immergas позволяват бързото достигане на идеалната температура във всяко помещение.

КОМПАКТНОСТ И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Стилният дизайн, компактните размери и вниманието към всеки детайл, осигуряват перфектното решение за всяко пространство.

ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ

Моделите HYDRO са снабдени с дистанционно управление, което позволява голяма гъвкавост при използване.

ЛЕСЕН МОНТАЖ

Изключителната лекота и многобройните възможностти за интеграция във всякакви пространства, осигуряват лесно и бързо инсталиране.

HYDRO

Високо стенен вентилаторен конвектор

Вентилаторните конвектори Hydro на Immergas предлагат възможност за ефективна климатизация на всяко едно помещение с термопомпи и хибридни системи за отопление и охлаждане. Моделите са ефективни, тихи при работа и лесни за интеграция във всяко жилищно пространство.

Със своя елегантен дизайн, вентилаторните конвектори Hydro са проектирани с голямо внимание към детайла.

 • Дистанционно управление с LCD дисплей, което осигурява удобно управление на всички функции и микропроцесорно управление, за оптимален комфорт в помещението;
 • 3-пътен вентил, микропревключвател за подаване на контакт за заявка към термогенератор - хибридна система, термопомпа или котел;
 • Високоефективен топлообменник , оборудван с дренажна вана за конденз и обезвъздушител;
 • Температурни сонди за топлоносителя и въздуха;
 • Въздушни клапи, за хоризонталнo и вертикално насочване на въздуха в помещението;
 • 3-степенно регулиране на вентилатора;
 • ABS корпус с високи механични характеристики и устойчивост на стареене;
 • Тръбни връзки Ø 3/4" за лесно свързване от всички посоки

ПО-ВИСОКА СТОЙНОСТ НА НЕДВИЖИМИЯ ИМОТ

Хибридните и термопомпени системи Immergas позволяват постигането на много висок енергиен клас в нови жилища, както и подобряването на енергийния клас на по-стари съществуващи сгради. Това позволява по-висока възвращаемост на инвестицията.

РЕШЕНИЕ, КОЕТО СПЕСТЯВА ПРОСТРАНСТВО

Със своята компактност, термопомпите и хибридните системи Immergas предоставят предимства от гледна точка на монтаж и необходимо пространство. Могат да се вградят в предлаганите от Immergas инсталационни табла – както на открито, така и на закрито.

ОПТИМИЗАЦИЯ ПРИ КОНСУМАЦИЯ НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Подходящи за комбинация с термосоларни и фотоволтаични системи, които дават възможност за използването на предимствата на безплатната енергия от слънцето, като по този начин се осигуряват още повече спестявания, по най-екологичния начин.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХИБРИДНАТА ТЕРМОПОМПА?

Хибридните системи са предназначени да предоставят лесен монтаж на комбинирани системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода в жилища, в които се иска използване на два типа енергийни източника - традиционни и възобновяеми в съответствие с европейските норми за намаляване на консумацията на енергия. Предварително подготвена за свързане със слънчева топлинна енергия, хибридната система може да намали пространството за монтаж и да предостави решения за апартаменти и еднофамилни къщи.

Хибридните системи съчетават поне два различни енергийни източника - единият от които е възобновяем – и се контролира от една интелигентна система за управление, идентифицираща винаги термопомпата като основен генератор на енергия в режим за отопление и БГВ. След това се прилагат правила за активиране на котела, който се счита за спомагателен източник на интеграция като алтернатива на термопомпата. Eфeĸтът oт cъчeтaниeтo нa двaтa изтoчниĸa пpи xибpиднaтa cиcтeмa e aвтoнoмнaтa й оценка, в зaвиcимocт oт външнитe aтмocфepни ycлoвия, ĸaĸтo и oт нyждитe нa инcтaлaциятa и нa потребителя, в ĸoй oт peжимитe e пo- блaгoпpиятнo дa paбoти – изпoлзвaйĸи гaзoвия cи мoдyл или тepмoпoмпeния aгpeгaт, понижавайки консумацията с до 40%.

Magis COMBO V2

Хибридна реверсивна термопомпа за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода

Magis COMBO V2 е новата хибридна термопомпа за отопление, охлаждане и производство на БГВ, с интегриран кондензен блок, проектиран да покрие и най-високите натоварвания, поради различните мощности (от 4 до 16 kW), в които моделът се предлага. Хибридната термопомпа Magis Combo V2 е налична в еднофазна версия за моделите 4, 6 и 9 kW (с хладилен агент R32) и в еднофазни и трифазни версии за модели с мощност 12, 14 и 16 kW (с хладилен агент R410A).

Благодарение на своята висока енергийна ефективност, Magis Combo позволява значителни спестявания на енергия. Със своите компактни размери хибридната термопомпа е особено подходяща за нови жилища, изградени съгласно високите критерии за изолация и е отлично решение при подмяна на стари котли на средно и високотемпературни системи, като работната температура за отопление може да достигне до 80°C.

Magis Combo V2 (проточна версия)

Производство на битова гореща вода чрез газовия модул. Опционално е възможно последователното свързване на предварителното подгрята вода от обемен бойлер, прави възможно да добавите слънчева енергия за производството на битова гореща вода. Комплектът соларен термосензор е опция.

Magis Combo PLUS V2 (версия за обемен бойлер)

За производството на битова гореща вода е необходимо комбиниране с обемен бойлер (опция), за да задоволи голямо потребление на битова гореща вода. Производството на санитарна вода се осъществява приоритетно от термопомпата, а при неблагоприятни външни условия от газовия модул.

Виж повече

TRIO PACK HYBRID / ELECTRIC

Цялостно решение с хибридна термопомпа или сплит термопомпа в инсталационно табло или в инсталационно табло за вграждане в стена за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода.

TRIO PACK е новата система "всичко в едно", която обединява всички необходими компоненти за създаване на системи за отопление, охлаждане и производство на БГВ, по най-гъвкавия и оптимизиран начин. Характеризира се с лекота на инсталиране, икономичност и ефективност, отговаряйки на ErP директивите и проектните нужди на нови жилищни сгради с висок клас на енергийна ефективност и изискванията за използване на възобновяеми енергийни източници.

TRIO PACK се предлага в 3 различни пакета с мощност от 4, 6 и 9 kW, както във вариант HYBRID - с хибридна система (кондензен генератор и термопомпа), така и във вариант ELECTRIC - с термопомпа.

Новата гама TRIO PACK е особено подходящо решение, което спестява жилищно пространство и предлага гъвкавост при монтажа – като свободно стояща система, компактно събрана в инсталационно табло или система в инсталационно табло за вграждане в стена.

СИСТЕМИ С ТЕРМОПОМПА

Строгите норми за новото жилищно строителство и вълната от реновации, подтикват към ултрасъвременни форми за климатизация. Новата гама термопомпи на Immergas е разработена за ползване самостоятелно или изграждане на интегрирани хибридни системи, които използват възобновяема енергия, предлагайки по-голям комфорт, намалено потребление и минимално въздействие върху околната среда. С термопомпите въздух-вода, съчетани с термосолари или фотоволтаични панели, въздействието върху околната среда се свежда до минимум.

Термопомпите въздух-вода на Immergas могат да бъдат използвани също и в рамките на интегрирана система (например: котел - термосолар - термопомпа), предлагайки решения, които позволяват постигане на максимални ползи от различните системи за производство на енергия. За правилната работа на цялата инсталация, Immergas предлага комплект за интелигентно управление на системата, който може да определи най-целесъобразния източник на енергия към конкретния момент и да избере кой уред да се активира.

Термопомпите Immergas се предлагат в модели сплит (външно и вътрешно тяло), моноблок (едно външно тяло), както и цялостни решения „всичко в едно“. Независимо от избора ви, термопомпените системи Immergas ще ви осигурят отопление, охлаждане и битова гореща вода - за енергийно ефективен дом през всеки сезон.

Magis M

Реверсивна моноблок термопомпа за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода

Новата гама термопомпи на Immergas е разработена за ползване самостоятелно или изграждане на интегрирани системи, които използват възобновяема енергия, предлагайки по-голям комфорт, намалено потребление и минимално въздействие върху околната среда.

Magis М е новата гама инверторни моноблок термопомпи въздух/вода, които са проектирани да отговарят на нуждите на новите жилищни сгради с висок клас на енергийна ефективност. Термопомпите Magis M се предлагат в 13 версии, като включват 6 монофазни модела от 4, 6, 8, 12, 14 и 16 kW и 7 трифазни модела от 12, 14, 16, 16, 22, 26 и 30 kW.

Серията е заредена с хладилен агент R32, който осигурява по-добра производителност при ниски температури и по-висок коефциент на топлоотдаване, което води до висока енергийна ефективност.

Серията е заредена с хладилен агент R32, който осигурява по-добра производителност при ниски температури и по-висок коефциент на топлоотдаване, което води до висока енергийна ефективност.

Всички модели могат да работят самостоятелно или съвместно със системен контролер в интегрирана система. Гамата моноблок термопомпи Magis M се характеризират със значителното подобрение в енергийните характеристики (Етикетиране и единични стойности на COP):

 • Максимално разполагаем енергиен клас A+++ при нискотемпературни системи (за всички модели до 26 kW);
 • Максимална работна температура при отопление 65 °C (за моделите до 16 kW) или 60 °C (за моделите над 16 kW)

Виж повече

Magis PRO

Реверсивна сплит термопомпа за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода

Гамата термопомпи на Immergas е разработена за изграждане на интегрирани или хибридни системи, които използват възобновяема енергия, предлагайки по-голям комфорт, намалено потребление и вредни емисии, съгласно новите изисквания.

С добавянето на фотоволтаични панели, полезни преди всичко за инсталациите само с термопомпа, се постигат още по-големи предимства. Поради това всички продукти на Immergas са пригодени за свързване с фотоволтаик и оползотворяват по-най добрия начин слънчевата енергия - както при отопление, така и при охлаждане (при сплит и моноблок версиите) и при обемните бойлери, които произвеждат само битова гореща вода.

Magis PRO V2 е нова гама инверторни сплит термопомпи въздух/вода от Immergas, които са проектирани да отговарят на нуждите на новите жилищни сгради с висок клас на енергийна ефективност, а наличието на външно тяло и отделен вътрешен хидравличен модул, ги прави лесни за интегриране в пространството. Термопомпите Magis Pro V2, се предлагат в монофазни модели с мощности от 4, 6 и 9 kW и хладилен агент R32, както и в монофазни и трифазни версии с мощности от 12, 14 и 16 kW и хладилен агент R410.

Виж повече

Magis Hercules Pro

Свободно стояща сплит термопомпа с вграден 235 л. бойлер за БГВ за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода

Гамата Magis Hercules Pro се състои от уреди, наречени „всичко в едно“, тъй като свободно стоящото вътрешно тяло съдържа всички компоненти, необходими за създаването на многозонови системи за отопление и охлаждане. Водосъсържателят за БГВ с голяма вместимост от 235 литра е вграден, за да се осигури максимален комфорт в средни и големи жилища, като вили или еднофамилни къщи.

Magis Hercules Pro предлага широка гама от модели: монофазни с R32 хладилен агент от 4, 6, 9 kW и монофазни или трифазни с R410A хладилен агент от 12, 14, 16 kW. Това са високоефективни уреди, идеални за постигане на високи енергийни класове в нови жилищни сгради.

Magis Hercules Pro е идеалното решение за нови жилища с нулево енергийно въздействие (с много висока термоизолация и фотоволтаична система), за хората, които желаят да намалят замърсяването, да спестят енергия и да понижат вредните емисии колкото е възможно в съответствие с изискванията на европейските стандарти.

Виж повече

Легенда:

* УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА:

I. Предварителни разпоредби

1. Описаните по-долу условия на промоционалната кампания„Купи термопомпа или хибридна термопомпа Immergas и получи 2 броя високостенни вентилаторни конвектори Hydro” („Промоция“) обхващат информация, касаеща процедурата по правилата и организацията на Промоцията, както и взаимните права и задължения на Организатора и Участниците в Промоцията. („Условия на Промоцията“).

2. Организаторът на Промоцията е Амакс Газ ООД, със седалище и адрес на упралвение София, град, с. Мрамор 1261, ул. „Васил Левски“148, (по-долу наричан също „Организатор”).

3 . В Промоцията могат да участват потребители, които са изпълнили условията за участие в Промоцията и стават участници в Промоцията (по-нататък също: „Участници в Промоцията“).

II. Предмет на Промоцията и общи условия за ползване на Промоцията

1 . Предметът на Промоцията е възможността, предоставена на Участника в Промоцията, съгласно условията посочени в Общите условия на Промоцията, при покупка на термопомпа или хибридна термопомпа Immergas да получи подарък от 2 броя високостенни вентилаторни конвектори Hydro.

2. Промоцията важи за следните модели термопомпи и хибридни термопомпи Immergas , закупени от оторизираната търговска мрежа на Амакс Газ ООД, които са налични на склад или авансово предплатени, единствено в периода на промоцията:

 • термопомпа Magis Pro
 • термопомпа Magis M
 • термопомпа Magis Hercules Pro
 • термопомпа Trio Pack Electric
 • хибридна термопомпа Magis Combo
 • хибридна термопомпа Trio Pack Hybrid

3. Период на провеждане на промоцията: от 17.08.2022 до 31.12.2022.

4. Участието в промоцията е доброволно и е обвързано с покупка на термопомпа или хибридна термопомпа с марка Immergas за посочения период на кампанията и съгласно посочените модели уреди, за които важи Промоцията.

5. Подаръкът от 2 броя високостенни вентилаторни конвектори Hydro се получава при покупката.

6 . Промоцията се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие на всички потребители с местоживеене в България на възраст над 18 години.

7. Промоционалната кампания не може да се комбинира с други промоции, отстъпки, намаления, промоционални кампании или специални оферти, които са в сила, освен ако в условията на промоцията, отстъпката, намаленията, промоционалните кампании е записано друго.

8. Предметът на тази Промоция не предвижда изплащането на парични суми или замяна в каквато и да е друга парична форма, както и не се прехвърля.

9 . По време на Промоцията всеки Участник в Промоцията може да участва в Промоцията многократно, при условие че е изпълнил условията, посочени в Общите условия на Промоцията.

10. По време на Промоцията, списъкът с Продукти участващи в Промоцията може да търпи промяна.

III. Заключителни разпоредби

1.Участието в Промоцията означава приемане на Общите условия на Промоцията.

2.Общите условия на Промоцията са публично достъпни на адрес:

https://amaxgas.com/content/66-heatpums-offer-hydro

3. Организаторът си запазва правото да променя условията на Промоцията в строго определени случаи като:

а) промяна в законовите разпоредби, определящи условията, правилата и организацията на Промоцията, засягащи взаимните права и задължения на Организатора и Участниците в Промоцията;

б) промяна в провеждането на Промоцията поради технически или технологически причини;

в) промяна в начина на изпълняването на услугата поради технически или технологически причини;

г) промяна в обхвата или в предоставянето на предлаганите услуги, за които се отнасят разпоредбите на Общите условия, чрез въвеждане на нови такива, промяна или преустановяване от страна на Организатора на вече съществуващи функции или услуги, свързани с Общите условия.

4. В случай на промяна в Общите условия на Промоцията, Организаторът ще предостави единен текст с Условията на промоцията, които ще бъдат публикувани на следния Интернет адрес: https://amaxgas.com/content/66-heatpums-offer-hydro

5. Промените в Условия на Промоцията влизат в сила от момента на публикуването им на посочения по-горе интернет адрес.

6. Организаторът има неотменимото право да прекрати промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 3, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Общите разпоредби или форсмажорни обстоятелства.

7. Организаторът на промоцията не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции на участниците при изтичането на срока на промоцията или по други подобни поводи.

8. Всички участници поемат на своя отговорност всички разходи, които са възникнали поради участието им в промоцията.

9. Организаторът не носи отговорност за загуби, травми, повреди ли вреди, нанесени на имущество или на участника по време на участието му в настоящата промоция.

10. Организаторът не носи отговорност за прекратяване на промоцията или за неполучени награди поради форсмажорни обстоятелства.

11. Участия, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с промоцията, обидно или дискриминационно. В тези случаи решението на Организатора ще бъде окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.


Нагоре