Само през Септември!
Купи хибридна термопомпа Magis Combo 6 или Magis Combo 9 Plus и вземи подарък – 2 броя вентилаторни конвектори IMMERGAS HYDRO 3!*

* За повече информация виж Условията по-долу.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХИБРИДНАТА ТЕРМОПОМПА?

Хибридните системи са предназначени да предоставят лесен монтаж на комбинирани системи за отопление, охлаждане и битова гореща вода в жилища, в които се иска използване на два типа енергийни източника - традиционни и възобновяеми в съответствие с европейските норми за намаляване на консумацията на енергия. Предварително подготвена за свързане със слънчева топлинна енергия, хибридната система може да намали пространството за монтаж и да предостави решения за малки апартаменти и еднофамилни къщи.

Хибридните системи съчетават поне два различни енергийни източника - единият от които е възобновяем – и се контролира от една интелигентна система за управление, идентифицираща винаги термопомпата като основен генератор в режим за отопление и БГВ. След това се спазват някои правила за активиране на котела, който се счита за спомагателен източник на интеграция като алтернатива на термопомпата. Eфeĸтът oт cъчeтaниeтo нa двaтa изтoчниĸa пpи xибpиднaтa cиcтeмa e aвтoнoмнaтa й оценка, в зaвиcимocт oт външнитe aтмocфepни ycлoвия, ĸaĸтo и oт нyждитe нa инcтaлaциятa и нa потребителя, в ĸoй oт peжимитe e пo- блaгoпpиятнo дa paбoти – изпoлзвaйĸи гaзoвия cи мoдyл или тepмoпoмпeния aгpeгaт, понижавайки консумацията с до 40%.

ПО-ВИСОКА СТОЙНОСТ НА НЕДВИЖИМИЯ ИМОТ

MAGIS COMBO V2 позволява постигането на много висок енергиен клас в нови жилища, както и подобряването на енергийния клас на по-стари съществуващи сгради. Това позволява стойността за квадратен метър на жилището да се увеличи.

РЕШЕНИЕ, КОЕТО СПЕСТЯВА ПРОСТРАНСТВО

Със своята компактност, MAGIS COMBO предоставя предимства от гледна точка на монтаж и необходимо пространство. Може да се вгради в предлаганите от Immergas инсталационни табла – както на открито, така и на закрито.

ОПТИМИЗАЦИЯ НА КОНСУМАЦИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

Подходящ за комбинация с фотоволтаични системи, които дават възможност за използването на предимствата на безплатната енергия от слънцето, като по този начин се осигуряват още повече спестявания, по най-екологичния начин.

ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ

Хибридното сплит решение MAGIS COMBO V2 е изключително подходящо за проектирането на системи в много студени зони.

ВГРАДЕНА ИНТЕЛИГЕНТНА ЕЛЕКТРОНИКА

В MAGIS COMBO V2 кондензният котел и термопомпата работят заедно, за да понижат консумацията с до 40%. Управлението задава приоритет на вътрешния блок или на термопомпата, въз основа на външните климатични условия и заявките към инсталацията, за да се гарантира през всеки сезон използването на енергия от възобновяеми източници.

MAGIS COMBO 6

Хибридна реверсивна термопомпа за отопление,охлаждане и с проточно производство на БГВ

Нова компактна версия с повишена ефективност, идеална за подмяна на стари генератори дори на системи до 80° C. Състои се от външен модул (еднофазна версия 6 kW) и вътрешен модул ( 27,3 kW за БГВ и 24 kW за отопление - клас 6 NOx) с вграден хидравличен модул за обмен на енергия между хладилната верига и веригата на отоплителната система.

 • Хладилен газ R32
 • Високи стойности на COP e EER
 • Проточна производство на БГВ
 • Слънчева термична интеграция благодарение на последователното свързване на обемен бойлер (опция) за производство на топла вода
 • Интегрирана интелигентна електроника, която установява приоритет на работа между вътрешното тяло и термопомпата, за да се постигне най-добра производителност при всякакви климатични условия
 • Електроника, предназначена за управление на 3 системни зони – директни или смесени
 • Спирателни кранове и кран/филтър 3/4” в доставката
 • Външно тяло, одобрено за експлоатация на открито
 • Вътрешно тяло, одобрено за външно инсталиране в частично защитено място.
 • Идеално решение за подмяна на котли, свързани към система за колективно димоотвеждане, или с директен стенен изход

MAGIS COMBO 9 PLUS

Хибридна реверсивна термопомпа за отопление, охлаждане и производство на БГВ с външен обемен бойлер

Нова компактна версия с повишена ефективност, идеална за подмяна на стари генератори дори на системи до 80° C. Състои се от външен модул модул (еднофазна версия 9 kW) и вътрешен модул (27,3 kW за БГВ и 24 kW за отопление - клас 6 NOx) с вграден хидравличен модул за обмен на енергия между хладилната верига и веригата на отоплителната система.

 • Хладилен газ R32
 • Високи стойности на COP e EER
 • Слънчева термична интеграция благодарение на последователното свързване на обемен бойлер (опция) за производство на топла вода
 • Интегрирана интелигентна електроника, която установява приоритет на работа между вътрешното тяло и термопомпата, за да се постигне най-добра производителност при всякакви климатични условия
 • Електроника, предназначена за управление на 3 системни зони -директни или смесени
 • Спирателни кранове и кран/филтър 3/4” в доставката
 • Външно тяло, одобрено за експлоатация на открито
 • Вътрешно тяло, одобрено за външно инсталиране в частично защитено място.
 • Идеално решение за подмяна на котли, свързани към система за колективно димоотвеждане, или с директен стенен изход

HYDRO 3

Високо стенен вентилаторен конвектор

 • Дистанционно управление с LCD дисплей, коетоосигурява удобно управление на всички функции и микропроцесорно управление, за оптимален комфорт в помещението;
 • 3-пътен вентил, микропревключвател за подаване на контакт за заявка към термогенератор - хибридна система, термопомпа или котел;
 • Високоефективен топлообменник , оборудван с дренажна вана за конденз и обезвъздушител;
 • Температурни сонди за топлоносителя и въздуха;
 • Въздушни клапи, за хоризонтални и вертикално насочване на въздуха в помещението;

ШИРОКА ПРИЛОЖИМОСТ

Новите вентилаторни конвектори на Immergas са проектирани по начин, който осигурява ефективност и лесен монтаж във всяка една инсталация, както в нови сгради, така и при дейности за смяна или повишаване на енергийната ефективност на сградите.

КОМФОРТ ПРЕЗ ВСЕКИ СЕЗОН

Независимо дали е лято или зима, вентилаторните конвектори Immergas позволяват бързото достигане на идеалната температура във всяко помещение.

КОМПАКТНОСТ И ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Стилният дизайн, компактните размери и вниманието към всеки детайл, осигуряват перфектното решение за всяко пространство.

ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ

Моделите HYDRO 3 са снабдени с дистанционно управление, което позволява голяма гъвкавост при използване.

ЛЕСЕН МОНТАЖ

Изключителната лекота и многобройните възможностти за интеграция във всякакви пространства, осигуряват лесно и бързо инсталиране.

* УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА:

Купете 1 хибридна термопомпа Immergas MAGIS COMBO 6 или MAGIS COMBO 9 PLUS за периода 03.09 - 30.09.2021 г. от наш оторизиран търговски партньор и вземете подарък – 2 бр. вентилаторни конвектори HYDRO 3. Артикулите са налични на склад и подаръкът се получава при покупка.

Промоцията е валидна до изчерпване на количествата и включва само посочените модели.

Списък с нашите партньори може да намерите тук:

От къде да купя


Нагоре