Национална сервизна мрежа

Ако не намирате сервизен център във вашето населено място,
моля, свържете се с нас на телефон 0700 112 66.

Национален сервизен център:
1261 София
ул. “Васил Левски” №148
/ Мраморско шосе /
тел.: 0700 11266

Градове, които обслужва: гр. София, София - област

Адрес централен офис:
гр. Севлиево
ул. „Никола Генев“ 23
тел.: 0888 89 07 85
email: ekvator1964@abv.bg
Лице за контакт: Цветан Атанасов

Градове, които обслужва: гр. Севлиево и околните общини, гр. Габрово и околните общини, гр. Павликени, гр. Левски, гр. Ловеч, гр. Плевен, гр. Летница

Адрес централен офис:
гр.Кюстендил
тел.:
0888 22 55 24
email: immservice74@gmail.com
Лице за контакт: Светослав Наумов

Градове, които обслужва: гр. Петрич, гр. Сандански, гр. Благоевград, гр. Банско, гр. Разлог, гр. Самоков, гр. Дупница, гр. Радомир, гр. Кюстендил, гр. Перник, гр. Ботевград, гр. Правец, гр. Мездра, гр. Враца, гр. Кнежа, гр. Бяла Слатина


Нагоре