Основана през 1999 година, компанията Aмакс Газ (Amax Gas) е част от италианската мултинационална корпоративна група „Иммерфин“ (Immerfin S.p.A.), собственик на бранда „Иммергаз“ (Immergas S.p.A.) , с присъствие в Европа, Русия, Китай, Австралия и Нова Зеландия, Северна Африка, Близкия изток и Южна Америка, обхващайки мрежа от 43 страни…

В лицето на IMMERGAS, AMAX GAS става една от най-големите компании в България за термотехника, газови инсталации, кондензни газови котли, термопомпи, хибридни системи и терморегулация.

От основаването си през 1999 година, вижте как днес екипът на Амакс Газ продължава да споделя мисията, визията и ценностите, заложени в сърцето на компанията.

Това се случи преди 20 години, с една идея за нещо по-добро, свързано с живота на българите. Всъщност ние желаеем всеки един от нас да се чувства европеец, затова залагаме на най-добрата технология. Днес Амакс не предлага уреди. Амакс Газ се стреми да предложи на нашия пазар технически решения за по-добър живот, за по-зелен живот – както за нас, така и за нашите деца.

инж. Л. Хаджийски

В лицето на IMMERGAS, AMAX GAS става една от най-големите компании в България за термотехника, газови инсталации, кондензни газови котли, термопомпи, хибридни системи и терморегулация.

За Immergas

В лицето на IMMERGAS, AMAX GAS става една от най-големите компании в България за термотехника, газови инсталации, кондензни газови котли, термопомпи, хибридни системи и терморегулация.

Надеждност, безкомпромисно качество и непрекъснат стремеж към иновация – това е гаранцията, която седи зад повече от 7 милиона продадени котли IMMERGAS.

Произведени в Италия, с 55-годишна традиция, газовите котли IMMERGAS са предпочитаният избор на милиони семейства по света. Доверието в IMMERGAS издържа теста на времето, защото компанията винаги е инвестирала в качествения контрол, безопасността и същевременно – опазването на околната среда. Това поставя IMMERGAS на лидерска позиция в областта на уредите за газификация, като компания, която се грижи за своите клиенти отвъд границите на обикновения комфорт у дома.

Газовите котли IMMERGAS гарантират:

Икономично, безопасно и чисто отопление по всяко време на годината

Висока ефективност и ниска консумация

Лесен и бърз монтаж

Надежден следгаранционен сервиз и поддръжка от високо-квалифицирани специалисти

Нашата мисия

За нас

Ние в АМАКС ГАЗ се стремим да правим живота на хората по-добър, фокусирайки се върху непрекъснатото въвеждане на нови продукти на българския пазар, с цел подобряване на енергийната ефективност и намаляване на замърсяването на околната среда.

С грижа за поколенията и будни към пазара ние се гордеем, че вече 20 години влизаме в сърцата и домовете на хиляди български семейства, за да споделим топлината на IMMERGAS. Като официален представител на италианския бранд в България и лидер в областта на уредите за газификация, AMAX GAS предоставя на клиентите си най-добрите решения за дома и индустрията, с необходимата отговорност и високо ниво на сервизна дейност.

Нашите ценности

Вътрешният компас на нашата идентичност са ценностите, които са сърцето на компанията. Тези пет принципа са неразривно свързани с преследването на върхови постижения и тяхната стойност засяга всеки аспект на бизнеса, пречупвайки се през вътрешното кредо за живота на всеки един наш служител. Постоянно се опитваме да надминем себе си, като предлагаме на нашите клиенти само най-доброто.

Иновативността е част от нашето ДНК
За Нас

Иновативността е част от нашето ДНК

В АМАКС ГАЗ разбираме колко е важно постоянното желание да разширяваме границите на познанието ни – като начин да създаваме динамиката на пазара и да въвеждаме наистина иновативни продукти. Това е и начинът винаги да бъдеш една крачка напред.

За Нас
За Нас

Страст за по-добър живот

Повече от 20 години ние посвещаваме всичките си дейности в името на една страст – да направим живота по-добър. Това е страст към възможностите – възможности за безопасна, чиста и икономична енергия, достъпна до хората.

За Нас
За Нас

Поглед в бъдещето

Отправеният поглед в хоризонта на възможностите и широчината на нашите възгледи, определят посоката на развитието ни и до днес. Способността да се вслушваме в хората, да ги разбираме и да се отнасяме към тях открито – това са качествата, които ни помагат да посрещнем безкрайното разнообразие от желания и потребности в областта на развиващия се сектор на газификацията. Тези ценности са неразделни от нашия бизнес и нашата мисия.

За Нас
За Нас

Отговорност

Принципът на отговорност е неделима част от правенето на бизнес, изграждането на доверие и следването на мисия. Като лидер в областта на газовите уреди в България и още повече – като част от един от световните лидери в лицето на IMMERGAS, нашите действия засягат живота на много хора и ние се чувстваме отговорни да им помогнем да подобрят качеството на своя живот.

За Нас
За Нас

Инициатива и Решителност

Духът на предприемачеството – който включва в себе си способността за решаване на сложни задачи и доза авантюризъм – винаги е бил приветстван в AMAX GAS. Днес това качество остава движещата сила на компанията, базирайки се на компетентността и професионализма на служителите.

Нашата визия

Amaxgas за нас

Ние проектираме бъдещето с идеята всеки потребител да има възможността да направи информиран избор и да получи от нас най-добрия продукт за своя дом и семейство. За да отговорим на нарастващите потребности в сектора, ние гордо поемаме ролята на „острите камъни“, които създават динамиката на пазара, откривайки пазарните тенденции и разработвайки уникални в категорията си предложения за по-добър живот и чиста енергия.

За Нас

Днес, ние искаме да благодарим за оказаното доверие от страна на всеки наш клиент, което ни предостави възможността за постиженията ни на Българския пазар:

Amaxgas за нас

IMMERGAS над 25,000 продадени газови котли

Битови газови регулатори и стабилизаторинад 42,000 броя от PIETRO FIORENTINI, SAMGAS и STF

GECAнад15,000 битови and 2,200 индустриални газдетекторни системи

CONVESAколективно димоотвеждане изпълнение нас 120 жилищни кооперации.

ITALKERO газови конвекторинад 2,600 уреда

Над 250,000 сферични и 11,500 индустриални кранове за газ от ENOLGAS

Топловъздушно и инфрачервено отопление в 170 производствени помещения от WINTERWARM, ITALKERO and ALKE

Предлаганите от АМАКС ГАЗ продукти присъстват в голяма част от обектите с изградена газификация в България. Ключовата ни цел в бъдеще е да запазим и развиваме основите на тези успехи, предоставяйки иновативни, ефективни и икономични решения за климатичен комфорт.

Нашите партньори

Вече 20 години се доверяваме на нашите международни партньори, които ни осигуряват продукти със сертифицирано качество, създадени спрямо последните технологии. Освен IMMERGAS, АМАКС ГАЗ работи с глобални имена като: Italkero, Geca, General Fittings, Enolgas, Alke, Convesa, Fratelli Pettinaroli, Pietro Fiorentini, MBM, Unidelta, Winterwarm и други.

За Нас
За Нас
За Нас
За Нас
За Нас
За Нас
За Нас
За Нас
За Нас
За Нас
За Нас
За Нас

В зависимост от изискванията ви, ние предлагаме комплексни решения за отопление, охлаждане и производство на БГВ, подходящи за дома и индустрията. Нашето портфолио обхваща както цялостни широко приложими решения с високоефективни системи, така и компоненти от техниката на управление и дистанционно обслужване – от газови котли, бойлери, соларни панели, термопомпи и хибридни системи до газови камини и конвектори, продукти за газ детекция, терморегулация, араматура за газ, инфрачервени отоплители и топловъздушни апарати.

Услуги

Чрез структурен подход към въпросите на производството и енергоспестяването за всяка нова система, сграда или производствена дейност, ние предоставяме възможността за изпълнение на проекти с по-високи стандарти за устойчивост и енергийна ефективност.

Oт първоначалната концепция и препоръка за оптимизирано индивидуално решение, до анализа, оценката, икономическата обосновка, изпълнението и сервизната поддръжка, ние в АМАКС ГАЗ предлагаме комплексни услуги, които обслужват целия жизнен цикъл на продукта – от реализирането му до края на неговия експлоатационен живот.

За Нас