Надеждност. Ефективност. Технология.

В зависимост от изискванията ви, ние предлагаме комплексни решения за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода, подходящи за вашето жилище или къща. Независимо дали ремонтирате съществуващ апартамент или изграждате нов дом и търсите термопомпа, хибридна система, кондензен газов котел, бойлер на газ, соларен панел или конвектор, IMMERGAS предлага решения за енергийно ефективен дом през всеки сезон.

Признати в цял свят с високата си ефективност, технологичност и икономичност, серията термопомпи, хибридни системи и газови котли от IMMERGAS е разработена с една основна цел – комфортът у дома. Комбинирани модели за отопление и производство на гореща вода за битови нужди, създадени за лесна инсталация във всяко пространство.

Термопомпите, хибридните системи и газовите котли IMMERGAS са отговарят на строги правила за безопасност и опазване на околната среда, като съответстват на стандартите за ефективност на новите отоплителни системи.

Решения за дома газови котли

Ефективни газови котли »

Кондензните газови котли IMMERGAS са подходящо решение за домакинствата, които планират да заменят съществуващ газов котел с енергийно ефективна алтернатива или желаят да си купят газов котел за своето ново жилище или къща. Тихи, икономични и надеждни – за оптимален комфорт у дома.

Виж продуктите

Продукти за дома - хибридни системи

Хибридна термопомпена технология

Следващо поколение газови уреди за по-голяма ефективност – хибридни системи – комбинация от кондензен газов котел и термопомпа, предоставят възможност за работа с газ, ток или алтернативен източник на енергия, определяйки автоматично най-икономичната и енергийно ефективна комбинация за отопление, охлаждане и производство на битова гореща вода.

Виж продуктите

Продукти за дома - камини и излъчватели

Дизайнерски камини Италкеро »

Изчистени линии, красиви форми и 100% италиански дизайн това са газовите камини и външни отоплители ITALKERO. Дизайнерско решение, което ще внесе топлина, комфорт и стил в дома или градината ви. Със своята функционалност и разнообразен дизайн, газовите камини и излъчватели ITALKERO са идеалното съчетание от практичност и неподражаем стил за всяко пространство.

Виж продуктите