Без категория

60 ГОДИНИ IMMERGAS

60 ГОДИНИ IMMERGAS, AmaxGas

Immergas, водещото име в сектора на газовите, термопомпените и хибридните системи, с гордост отбелязва своята 60-годишнина. От създаването си на 5 февруари 1964 г. досега Иммергаз е пионер в проектирането и производството на съвременни отоплителни решения, отбелязвайки шест десетилетия на непоколебима отдаденост на иновациите, качеството и екологичната устойчивост.

От визионерското си начало до днес Immergas е реализирал над 9 милиона котли в повече от 50 държави, утвърждавайки позицията си на световен лидер в отоплителната индустрия. Етиката на компанията, съсредоточена върху непрекъснатото сътрудничество с професионалисти и внимателното вслушване в семейните нужди, гарантира, че всеки продукт и услуга се придържат към най-високите стандарти за ефективност и екологична отговорност.

Наследство от иновации и услуги

Постиженията на Immergas се основават на постоянни иновации и широка мрежа от над 600 сертифицирани центрове за техническа помощ (CAT) в Италия, които предлагат изключително обслужване 7 дни в седмицата през студените сезони. Този ангажимент към съвършенство е отразен в България, където Immergas е собственик на най-изявената компания в страната в своята област.

Ангажиментът на фирмата към научноизследователската и развойната дейност е доказан чрез нейната отдаденост на обучението и иновациите. Ежегодно предлагайки над 400 курса за 9000 специалисти и разполагайки със специализиран изследователски център, Immergas е инициатор на напредъка в областта на водородните и газовите технологии с нулево въздействие.

60 ГОДИНИ IMMERGAS, AmaxGas

Caius Club: Общност за високи постижения

През 2024 г. се отбелязва и 20-годишнината на Caius Club Италия, който подчертава ангажимента на Immergas към професионалната общност. С над 30 000 членове, които се радват на ексклузивни предимства, информация и промоции, клубът развива стабилна мрежа от професионалисти, посветени на високите постижения в областта на отоплителните решения.

 

Глобален ангажимент за качество и обслужване

Глобалното присъствие на Immergas включва 12 филиала в Европа и два в Азия, всички обединени от общ морал за грижа за клиентите. Тази международна мрежа гарантира, че семействата навсякъде получават еднакво висок стандарт на помощ, отразяващ безупречното качество на услугите и продуктите на Immergas.

Ефективността в 50 държави се постига чрез екипна работа. Всеки вносител и филиал получава подкрепа от специален член на отдела за експортни продажби, който осигурява безпроблемна наличност на продуктите, управление на поръчките и много други. Този подход на сътрудничество подчертава ангажимента на Immergas да предоставя изключителни услуги по целия свят.